Message us for Register, order and payment !

Hogyan takaríthat meg időt, stresszt és pénzt az online kaszinó.

Szerezd meg ezt a jelentést az online kaszinóról

3. 800 szerencsejátékos.

Tisztán követjük a pénzmosás elleni irányelveket és iránymutatásokat, amelyek értelmében jelentenünk kell Önt a hatóságoknak, ha feltételezzük vagy felismerjük, hogy a Szolgáltatásokon keresztül vásárolt bármely vásárlása (i) tiltott tevékenységekből származó pénzeszközöket tartalmaz, (ii) a tervek szerint pénzeszközöket rejteget tiltott feladatokat, vagy (iii) magában foglalja Szolgáltatóink igénybevételét a bűncselekmények végrehajtásában.

A 45 másodperces trükk az online kaszinóhoz

5. 1. Ahhoz, hogy részt vegyen a videojátékokban és a Szolgáltató által kínált Promóciókban, regisztrált számlatulajdonosnak kell lennie. Jelentkezhet és iratkozhat fel csak egy képviseletre, aki a Szolgáltatásokat képviseli, és csak a saját törvényes nevével kell regisztrálnia. Soha nem férhet hozzá vagy használhatja a Megoldásokat egy további személy fiókján keresztül, illetve nem engedélyezheti más egyének számára, hogy hozzáférjenek vagy igénybe vegyék a Szolgáltatásokat az Ön fiókja használatával.

Fiók igénylésekor meg fogjuk kérni, hogy adja meg személyes adatait, ideértve a saját belátásunk szerint megkövetelhető nevét, e-mail címét, lakcímét, születési napját, nemét, vezetői igazolványát (vagy más kormányzatot). -kiadott személyi igazolvány) információ és/vagy társadalombiztosítási szám. Ezenkívül megadhatjuk Önnek a Thrill Benefits és a Sugar, House Casino4Fun (vagy hasonló vállalati hűségprogram) számlaszámok megadását, ha van ilyen, hogy növelje regisztrációját a Szolgáltatásokban.

Online kaszinónaplóink

Ön kijelenti és szavatolja, hogy minden olyan adatot, amelyet bármikor megad nekünk, akár a számlajelentkezési folyamat során, akár a fiók finanszírozásával kapcsolatban, válaszul bármilyen biztonsági ellenőrzésre vagy életkor/helyszín-ellenőrzésre, valamint a Megoldásokon keresztül (pl. chatszobában, fiókja weboldalain), vagy egyéb módon az Ön fiókjával kapcsolatban feltöltött információk teljesek, pontosak és nem félrevezetőek.

5. 3. A jelentkezési folyamat során vagy azt követően bármikor megkérhetjük Önt, hogy adjon meg igazoló dokumentumokat, beleértve, de nem kizárólagosan, (a) járművezetői bizonyítványának (vagy más államilag kibocsátott személyi igazolványának) másolatát, ( https://toparticlesubmissionsites.com/a-legmagasabb-minosegi-bonuszok-magyarorszagon b) az Ön lakcímére vonatkozó bizonyíték, például közüzemi költségek vagy pénzintézeti nyilatkozat, valamint (c) pénzügyi számlája/befizetése és kifizetési módja.

Online kaszinó – Áttekintés

Ön így kifejezetten megadja a visszaigazolásunkat (amely harmadik féltől származó visszaigazolási szolgáltatásokon keresztül áll) minden olyan információra vonatkozóan, amelyet a fiókregisztrációs eljárás során vagy azt követően a Szolgáltatások használata során kínál fel. 5. 4. A fent meghatározott visszaigazolási eljárásokkal együtt ezenkívül kifejezetten megadja a hatékony (közvetlen vagy harmadik fél cégünkkel) háttérbetekintésünket, hogy ellenőrizhessük személyazonosságát, hátterét vagy bármilyen egyéb részleteket, amelyeket megadtál nekünk.

Nem vagyunk kötelesek tanácsot adni Önnek, amikor előzmény-ellenőrzést végzünk, vagy bármilyen típusú vizsgálat jellegét illetően. 5. 5. Miután ellenőriztük az Ön jelentkezési adatait, minden bizonnyal feljogosítjuk Önt a fogadási videojátékokban és Promóciókban való részvételre a Megoldásokon keresztül. Abban az esetben, ha nem fejezi be semmilyen információ- vagy dokumentumkérését, vagy egyetlen meglátásunk szerint nem vagyunk elégedettek bármilyen típusú információval, akkor elutasíthatjuk a fiók jóváhagyását, vagy felfüggesztheti vagy megszüntetheti meglévő fiókját.

Az online kaszinó mindenki számára szórakoztató lehet

2) vagy kifizetések (függetlenül attól, hogy a jutalompénz vagy a számlán elhelyezett korlátlan pénzösszeg fogadásából származnak-e vagy sem). Fenntartjuk továbbá azt az általános jogot, hogy bármikor, saját belátásunk szerint felfüggesztjük vagy bezárjuk fiókját további magyarázat nélkül, ha ezt bármely tényező miatt szükségesnek tartjuk.

e. kivehető) pénzegyensúly a számlájáról az Ön számára, de nincs Bónuszpénz a Jutalom Pénzintézetben (a 9. 3. pontban meghatározottak szerint), majd készpénzre át nem váltva. A szolgáltatók minden, az Ön fiókjával vagy használatával kapcsolatos választása végleges, valamint ellentmondás vagy fellebbezés szempontjából zárva tart.

Online kaszinó kezdőknek

1. Amikor fiókot nyit nálunk, válassza ki a saját egyedi megjelenítési nevét és jelszavát. Ön vállalja a felelősséget azért, hogy garantálja, hogy sem a megjelenített neve, sem a jelszava nem képezi a valódi nevét (vagy annak bármely összetevőjét), és nem fed fel semmilyen személyes információt

rólad. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztathassuk a becenevét, valamint saját belátásunk szerint bármilyen tényezőre tekintettel, valamint mindenféle e-mailben történő módosításról minden bizonnyal értesítjük.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop